maanantai 24. elokuuta 2015

Kaikki saa tehtäviä!

Pari viikkoa vielä, mutta aika menee äkkiä, 8.9 on meidän "DARE" Amazing Race, liikunta- ja keikkapäivä. Vaikka meidän luokassa on monta ihmistä, me kaikki saamme enemmän kuin yhden tehtävän.

Viivi ja Annina leikkaavat meidän koristeet vesileikkurilla. Jadena ostaa ilmapalloja ja ilmoittaa Sofin kanssa Paimion koululle "DARE"tapahtumista. Mari, Jennina, Camilla, Enni, Minni, Maikki ja Hanna ilmoittavat muille lukioille.

On myös tärkeää, että me levitämme julisteita Salossa ja Turussa, jotta ihmiset tietävät Spektin keikasta.   Minun pitää suunnitella Sinin kanssa ohjelmaopas, maalata Camillan ja Anninan kanssa roikkuvia muovikäsiä ja laittaa monta erilaista julistetta koulun info-tauluille.

Myös opopisteen ja Visupisteen pitää näyttää houkuttelevalta, koska niiden pitää innostaa uusia asiakkaita Salon seudun ammattikoululle.

Meillä on myös tapahtuman mainoksia ja infoja sekä Facebook-sivulla, että instagramissa ja päivitämme uutiset säännöllisesti.

Koska Amazing Race on vain ammattikoulun opiskelijoille ja liikuntapäivä on koko koulukuntayhtymälle, mutta Spektin keikka on kaikille, jokainen tapahtuma saa eriläisen julisteen, jotka suunnittelee luokan graafinen tiimi.

Lisäksi valmistamme vielä mainos-t-paitoja ja etsimme lisää sponsoreita ja artisteja, jotka esittelevät erilaisia hommia.

Kyllä, meillä ei tule olemaan tylsää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti