sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kymmenen ammatillista sanaa minun työpaikastani

Asiakaspalvelu: Meille se tarkoittaa, että asiakas saa tietoa meidän tuotteista, lahjapaketteja, tilauksia, myös kahvia jos on erilainen juhlapäivä.

Raamattu: Se kertoo juutalaisesta ja kristillisestä uskosta, eli Jumalan ja ihmisien suhteesta.
Se on myös hyvin historiallinen kirja, jossa on paljon tietoa erilaisista maista, vaestöistä ja kultuureista.

Tilaus: Tilaamme myös asiakkaille tuotteita jos niitä ei ole myymälässä.

Virsikirja: Virsikirjasta löytyy sanoja ja säveliä kristillisiin juhlapäiviin, kirkollisiin toimituksiin, eri ikäkausiin ja elämäntilanteisiin. Virsikirjan lopussa on jumalanpalvelusliite, josta löytyvät kirkollisten toimitusten kaavat ja niihin liittyvät laulut.

Enkelifiguuri: Ne ovat erilaisia figuureita, joten materiaalit voivat olla puuta, posliinia, keraamikkaa ja muovia. Näillä figureilla on siivet ja näyttävät enkeleiltä.

Jouluseimi: Jouluseimi eli seimiasetelma on jouluevankeliumin hahmoista rakennettu asetelma, jossa seimen äärellä Jeesus-lapsen ympärillä on Joosef ja Maria, paimenia, itämaan tietäjiä ja tallin eläimiä. Asetelmassa voi olla myös enkeleitä, itämaan tietäjien kameleita ja muita hahmoja.(Lähde wikipediästä)

Akustikkahylly: Se on hylly jossa kaikki cd-lvyt ja musiikki-dvd:t ovat.

Kristilliset symbolit: Kristilliset symbolit ovat risti ja krusifiksi, iktys, INRI, kristus-monogrammi, A ja Ω (alfa ja oomega) ja IHS eli Iesus Hominum Salvator eli Jeesus, ihmisten pelastaja

Lasten katekismus: Ne ovat kirjoja jotka kertovat ymmärrettävästi tietoja kristillisestä uskosta lapsille.

Jeesus: Kristillisessa uskossa, hän on Jumalan poika ja maailman tuleva pelastaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti